Aurajoen Uinti on turkulainen vuonna 2005 perustettu uimaseura. Seura syntyi Turun Uimaseuran, Turun Työväen Uimareiden ja Turun NMKY:n uintijaoston yhdistettyä voimansa, historiaa löytyy siis jo yli 100 vuoden takaa.

Aurajoen Uinti on Tähtiseura ja edistää Nuori Suomi periaatteiden mukaisesti vesiurheilutoimintaa, jossa jokainen mukana oleva lapsi ja nuori kokee olevansa tärkeä ja nauttii liikkumisesta seurassa.

Seuran toiminnan erityinen missio on lasten ja nuorten uintiurheilun ja muun vesiurheilun  ja -liikunnan kehittäminen niin, että harjoitteluun osallistumisen sekä oman kehittymisen kautta jokainen osallistuja saa positiivisen, pysyvän kipinän vesiliikunnan harrastamiselle. Toiminnan tärkeänä osana ovat positiiviset vuorovaikutteiset suhteet lasten ja nuorten koteihin. 

Seuran kilpailutoiminnan tavoitteena on luoda edellytykset nousta NSM- ja SM- tasolla yhdeksi suomalaiseksi suurseuraksi ja tarjota urheilijoille väylä menestyä myös kansainvälisellä tasolla.

Liity jäseneksi

Jäsenmaksu kaudelle 2018-2019 on 28€
Jäsenyys on voimassa 1.8. - 31.7.

Kurssilainen liitetään jäseneksi automaattisesti ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä (joka osuu jäsenkaudelle, josta jäsenyyttä ei vielä ole maksettu). Jäseneksi voi myös ilmoittautua erikseen. Jäsenedut tulevat voimaan heti.

  • Seuratuotteiden tilaus
  • Talkoot: seuran järjestämillä talkoilla perheesi harrastuskustannukset pysyvät edullisina (valmennusryhmät)
  • Aquanetin verkkokaupasta kaikki tuotteet -10% koodilla 1819AU
  • Robertsin verkkokaupasta kaikki Berrie-tuotteet -10% koodilla aurajoenuinti
  • Viking Line -jäsenasiakasnro: 383495. Ilmoita soittaessasi, että olet Aurajoen Uinnin jäsen ja saat matkaetuja tai -alennuksia. Koodilla FKKRY jäsenhintaiset risteilyt netistä.

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Lisätietoja ja apua saat: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Instagram