Tekniikkauimakoulu
Lähtötasovaatimus on, että lapsi osaa uida myyrä- ja alkeisselkäuintia 25 metriä, sukeltaa 5 metriä sekä tehdä kuperkeikan vedessä. Kurssin tavoitteena on, että lapsi oppii uimaan 50 metriä alkeisselkäuintia ja myyräuintia, 25 metriä vapaauintia ja delfiinipotkut. Suurin osa harjoitteista tapahtuu syvässä vedessä ja niissä keskitytään pääosin tekniikoihin. Tavoitteena on teknisesti hyvä ja oikeaoppinen uinti, joten harjoitteet tapahtuvat lyhyillä matkoilla, jottei tekniikka horju.

Tekniikka 1
Tekniikka-ryhmät harjoittelevat syvässä altaassa, joten lapsen tulee uskaltaa harjoitella myös syvässä päädyssä. Nimensä mukaisesti Tekniikka-ryhmissä harjoitellaan tekniikkaa, alkeisuintien toivotaan olevan hallussa Tekniikka-ryhmiin tullessa. Taitojen karttuessa lapsi voi siirtyä Tekniikka 2 -ryhmään.

Tekniikka 2
Tekniikka 2 -ryhmä on jatkoa Tekniikka 1 -ryhmälle. Tekniikka-ryhmät harjoittelevat syvässä altaassa, joten lapsen tulee uskaltaa harjoitella myös syvässä päädyssä. Nimensä mukaisesti Tekniikka-ryhmissä harjoitellaan tekniikkaa, alkeisuintien toivotaan olevan hallussa Tekniikka-ryhmiin tullessa.

Instagram