TARVITSEMME LISÄÄ VÄKEÄ MUKAAN MUKAVAAN TALKOOTYÖHÖN

Talkootyötä on tarjolla eri tahoilla, mutta saadaksemme tuloja talkootyöstä säännöllisesti, tulee siihen sitoutua aina pidemmäksi aikaa kerrallaan. Työ ei kerrallaan kestä yleensä kuin korkeintaan pari tuntia, joten talkootyön jälkeen aikaa jää vielä muuhunkin toimintaan.

TPS kotiotteluissa on tarjolla parkkilipunmyyntiä aina, kun HK-areenalla pelataan. Lipunmyyntiin tarvitaan kaksi henkilöä kerrallaan. Työ kestää vain kaksi tuntia eli aikaa jää vielä muuhunkin. Seuran tulee sitoutua tehtävään aina koko kaudeksi, joten työ on tehtävä ja tarvitsemme mukaan lisää väkeä.

Messukeskuksessa olemme olleet ohjaamassa tapahtumien aikana liikennettä sekä hoitamassa vaatesäilytystä. Valitettavasti emme saaneet väkeä tarpeeksi liikkeelle, joten olemme olleet Messukeskuksessa enää satunnaisesti. Talkootyöt annettiin pääasiallisesti toiselle seuralle ja olemme mukana vain sellaisilla messuja, joihin ei ole tarpeeksi saatu väkeä toisen seuran toimesta.

Läpi koko vuoden käydään vaihtamassa mainoksia ostoskärryihin aina kahden viikon välein. Vaihdot ovat aina parillisilla viikoilla. Maanantaisin vaihdetaan klo 18.30 Tampereentien Prismassa, tiistaisin klo 19.00 Länsikeskuksen Citymarketissa ja keskiviikkoisin on vuorossa klo 19.00 Piispanristin Prisma. Jos vakituisille vaihtopäiville osuu pyhä, niin vaihdoista sovitaan erikseen tapaus kerrallaan.

Koordinaattori Jaakko hoitaa mainosten haun ja "sämpläyksen" eli sekoittamisen, koska mainokset ovat järjestyksessä ja ne pitää sekoittaa. Hän myös toimittaa mainokset kauppoihin ja yleensä osallistuu myös vaihtoon. Vaihtajia tarvitaan Prismoihin 4-6 henkilöä ja Cittariin vähän enemmän, jossa 10-12 on hyvä määrä, koska kärry on huomattavasti enemmän. Mainosten mukana seuraa ohje mitkä mainokset jäävät ja mitkä vaihtuvat.

Aikaa vaihtoon menee noin tunti riippuen vaihtajien määrästä. Vaihtotyö on ihan simppeliä hommaa. Hanskat on hyvä olla kädessä ja päällä työtä pelkäämättömät vaatteet, sillä kärryt ovat likaisia.

Parkkilippujen myyntiä ja toimintaa Messukeskuksessa koordinoi Sirkku Suominen ja mainostenvaihtoa Jaakko Kylmänen. Heille voi ilmoittautua seuraaviin osoitteisiin:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuralta on ollut myös järjestysmiehiä eri tapahtumissa, kuten viimekesäisessä lentonäytöksessä. Seuran puolesta järjestettiin myös järjestysmieskurssi, jotta saisimme lisää mahdollisia järjestysmiehiä. Toiminta on tällä hetkellä jäissä, sillä järjestysmiestoiminnalla ei ole vastuuhenkilöä ja toiveena on, että joku innokas ottaisi tämän alueen vastuulleen. Toiminta olisi hyvä saada jälleen nopeasti käyntiin, sillä siitä saadut palkkiot ovat olleet seuralle hyviä tulonlähteitä.