Kesäuinnit

Aurajoen Uinti on ottanut käyttöön uuden jäsenpalvelun. MyClub on seuroille kehitetty toiminnanohjauspalvelu, joka hallinnoi mm. kurssi-ilmoittautumisia ja laskutusta. Jatkossa kurssien maksaminen onnistuukin kätevästi verkkomaksulla

Käy luomassa uusi myClub ID ja osallistu kursseillemme täältä


Ohjeet myClub ID:n luomiseen ja kursseille ilmoittautumiseen löydät täältä

UUTTA SYKSYLLÄ 2017! AIKUINEN-LAPSI JATKOVESIPEUHU 

Haluatko, että uinti on sinun ja lapsen yhteinen harrastus vielä vauvaiän jälkeenkin? Aikuinen-lapsi jatkopeuhussa se on mahdollista!

Ryhmä noudattaa samoja tavoitteita ja lähtötasoja, kuin normaali jatkopeuhumme, mutta altaassa on yksi tuttu aikuinen yhtä lasta kohti. Aikuisen tulee olla uimataitoinen yli 18-vuotias henkilö, joka tuntee lapsen entuudestaan. Suosittelemme, ettei aikuinen olisi joka kerta eri! Opettaja neuvoo aikuista ohjaamaan lasta, eli näin aikuinen itse oppii opetuksen alkeita. Opettaja ottaa kontaktia myös lapsiin, mutta tavoitteena on, että vanhempi ohjeistaa lasta ohjaajan ohjeiden mukaan. Ryhmät pidetään pienryhminä (max 10 lapsi-aikuisparia/ryhmä). Ohjaajia on kaksi, mikäli uimareita on yli viisi. Kurssimaksuun sisältyy sekä lapsen että aikuisen sisäänpääsy, opetus sekä vakuutus lapselle. Vanhempi on vastuussa lapsesta koko uinnin ajan.

Katso lähtötasovaatimukset ja tavoitteet alta

 

Perheuinti

Suunnattu 1,5 - 4 -vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa.
Tavoitteena on oppia turvallista vedessä olemista ja liikkumista yhdessä tutun aikuisen kanssa.                                                     Harjoitellaan, miten perhe voi yhdessä, myös keskenään, harjoitella vedessä liikkumisen ja olemisen alkeita. 

Vesipeuhu

3 - 5 -vuotiaille lapsille, joille vesi on uusi elementti (vedessä liikkuminen ja oleminen ei ole luontevaa) tai jotka pelkäävät vettä.

Tavoitteet
Itsenäinen vedessä liikkuminen
Kuplien puhaltaminen
Vesipelon/arkuuden yli pääseminen

Jatkovesipeuhu

3 - 5 -vuotiaille lapsille, jotka liikkuvat jo itsenäisesti vedessä eivätkä pelkää vettä.

Tavoitteet
Sukeltaminen
Uskaltaa olla n. Metrin syvyisessä vedessä apuvälineellä
Uskaltaa olla vaakatasossa (uintiasennossa) avustettuna
Uskaltaa olla sekä selällään että vatsallaan

Uintistartti

Yli 6-vuotiaiden veteen totuttelua.
Tavoitteet samat kuin yllä.

KURSSIEN AIKATAULUIHIN 

040 7266 088
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Instagram