äuinnit

Aurajoen Uinti on ottanut käyttöön uuden jäsenpalvelun. MyClub on seuroille kehitetty toiminnanohjauspalvelu, joka hallinnoi mm. kurssi-ilmoittautumisia ja laskutusta. Jatkossa kurssien maksaminen onnistuukin kätevästi verkkomaksulla

Käy luomassa uusi myClub ID ja osallistu kursseillemme täältä


Ohjeet myClub ID:n luomiseen ja kursseille ilmoittautumiseen löydät täältä

UUTTA SYKSYLLÄ 2018! AIKUINEN-LAPSI UINTI

Haluatko, että uinti on sinun ja lapsen yhteinen harrastus vielä vauvaiän jälkeenkin? Aikuinen-lapsi uinneissa se on mahdollista!

Uinti on suunnattu 3kk/1,5 - 4 -vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Ryhmä antaa lapsen taitotason mukaista opetusta, vaikka ryhmässä olisi eri-ikäisiä lapsia. Tavoitteena on oppia turvallista vedessä olemista ja liikkumista yhdessä tutun aikuisen kanssa  Harjoitellaan, miten perhe voi yhdessä, myös keskenään, harjoitella vedessä liikkumisen ja olemisen alkeita Altaassa on yksi tuttu aikuinen yhtä lasta kohti. Aikuisen tulee olla uimataitoinen yli 18-vuotias henkilö, joka tuntee lapsen entuudestaan. Suosittelemme, ettei aikuinen olisi joka kerta eri! Opettaja neuvoo aikuista ohjaamaan lasta, eli näin aikuinen itse oppii opetuksen alkeita. Opettaja ottaa kontaktia myös lapsiin, mutta tavoitteena on, että vanhempi ohjeistaa lasta ohjaajan ohjeiden mukaan. Kurssimaksuun sisältyy sekä lapsen että aikuisen sisäänpääsy, opetus sekä vakuutus lapselle. Vanhempi on vastuussa lapsesta koko uinnin ajan.

Vesipeuhula

kaikille  suunnattu 3 - 5 -vuotiaille lapsille joilla ei ole vielä riittävät taidot mennä uimakouluihin iän tai taidon puolest, se on leikkipohohjainen uintituokio. Vesipeuhula valmistelee lapsesta veden ystävää. Kurssilla 

tutustutaan uuteen ympäristöön, harjoitellaan veteen puhaltamista, kastautumista, kellumista, potkuja, käsivetoa sekä liikutan vedessä eri tavoin leikin varjolla. Toiminnassa hyödynnetään erilaisia apuvälineitä monipuolisesti ja hauskasti.

Vesipeuhulassa edetään ryhmän taitotason mukaan jokainen yksilö huomioiden. Toiminnassa tärkeintä on, että lapset viihtyvät vedessä. Lapset ovat koko opetustuokion uimaopettajien vastuulla, vanhempien ei tarvitse osallistua opetukseen.

  

Tavoitteet
Itsenäinen vedessä liikkuminen
Kuplien puhaltaminen
Vesipelon/arkuuden yli pääseminen

Sukeltaminen
Uskaltaa olla n. Metrin syvyisessä vedessä apuvälineellä
Uskaltaa olla vaakatasossa (uintiasennossa) avustettuna
Uskaltaa olla sekä selällään että vatsallaan

Uintistartti

Yli 6-vuotiaiden veteen totuttelua.
Tavoitteet samat kuin yllä.

KURSSIEN AIKATAULUIHIN 

040 7266 088
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Instagram