Kesäuinnit

Aurajoen Uinti on ottanut käyttöön uuden jäsenpalvelun. MyClub on seuroille kehitetty toiminnanohjauspalvelu, joka hallinnoi mm. kurssi-ilmoittautumisia ja laskutusta. Jatkossa kurssien maksaminen onnistuukin kätevästi verkkomaksulla

Käy luomassa uusi myClub ID ja osallistu kursseillemme täältä


Ohjeet myClub ID:n luomiseen ja kursseille ilmoittautumiseen löydät täältä

UUTTA KEVÄÄLLÄ 2018 PERODI 2

Alkeet kouluikäisille

Olemme lisänneet kurssivalikoimaan alkeet kouluikäisille kurssin. Kurssin tarkoituksena on rohkaista hiukan uimataidottomia tai hieman heikomman uimataidon omaavia lapsia uinnin pariin. Kurssi on vaativuudeltaan Alkeet A ja B tasoa.

Jatko kouluikäisille

Olemme lisänneet kurssivalikoimaan jatko kouluikäisille kurssin. Kurssin tarkoituksena on rohkaista jo uimaan oppineita kouluikäisiä jatkamaan uinnin opettelemmista, pidentämään uintimatkaa  ja tutustumaan jo hiukan tekniikoihin. Kurssi vastaa vaativuudeltaan alkeisjatko ja jatko uimakoulua.

UUTTA SYKSYLLÄ 2017! MONIPUOLISUUSUIMAKOULUT

Jo yli vuoden ajan huippusuosiossa olleet monipuolisuuskurssit saavat edeltäjän uimakoulupuolelle! Monipuolisuusuimakouluja on kahta tasoa (1 ja 2), joissa ei ole varsinaisia ikärajoja.

Taso 1:een tullessa lapsen tulee uskaltaa sukeltaa sujuvasti (eli mennä veden alle), mutta metrimäärällistä uimataitoa ei vielä vaadita.

Taso 2:een tullessa lapsen tulee sukelluksen lisäksi uskaltaa hyppiä reunalta ja osata uida n. 15m selällään ja vatsallaan. 


Monipuolisuusuimakouluissa uinnin lisäksi harjoitellaan vesipallon, taitouinnin, uimahyppyjen (oikeaoppiset tekniikat reunalta) sekä hengenpelastuksen alkeita (ainakin kahta lajia jokaisella kerralla). Etenkin alkeisryhmässä ohjaaja voi käyttää apuna kelluttavia pukuja (tulevat seuran kautta) osassa harjoituksista. 

Monipuolisuusuimakoulu 2:sta on luonnollista siirtyä monipuolisuuskurssille Impivaaraan, kunhan uimataito sen sallii. 

UUTTA SYKSYLLÄ 2017! AIKUINEN-LAPSI UIMAKOULUT 

Haluatko, että uinti on sinun ja lapsen yhteinen harrastus vielä vauvaiän jälkeenkin? Aikuinen-lapsi uimakouluissa se on mahdollista!

Ryhmät noudattavat samoja tavoitteita ja lähtötasoja, kuin normaalit uimakoulumme (alkeet a - jatko), mutta altaassa on yksi aikuinen yhtä lasta kohti. Aikuisen tulee olla uimataitoinen yli 18-vuotias henkilö, joka tuntee lapsen entuudestaan. Suosittelemme, ettei aikuinen olisi joka kerta eri! Opettaja neuvoo aikuista ohjaamaan lasta, eli näin aikuinen itse oppii uinninopetuksen alkeita. Opettaja ottaa kontaktia myös lapsiin, mutta tavoitteena on, että vanhempi ohjeistaa lasta ohjaajan ohjeiden mukaan. Ryhmät pidetään pienryhminä (max 10 lapsi-aikuisparia/ryhmä). Ohjaajia on kaksi, mikäli uimareita on yli viisi. Kurssimaksuun sisältyy sekä lapsen että aikuisen sisäänpääsy, opetus sekä vakuutus lapselle. Vanhempi on vastuussa lapsesta koko uinnin ajan.

Katso lähtötasovaatimukset ja tavoitteet alta. Jos alkeet A:n tavoite ei vielä täyty, suosittelemme perheuintia (vanhempi altaassa) tai vesipeuhuja (altaassa ilman vanhempaa).

 

VESIPEDON UIMAKOULUT (ent. vesitaiturin uimakoulut)

Koko kauden mittaiset vesipedon uimakoulut hyödyntävät uusia opetusmetodeja. Kursseilla käytetään eri uimaopetusmetodien parhaita paloja ja edetään yksilöllisten tasojen mukaan. Osalla tunneista käytetään kelluttavaa pukua apuna uimaanoppimisessa. Katso suositukset ja tavoitteet alta uimakoulujen kohdalta (lähtötasovaatimukset, sisällöt ja ikäsuositukset samat, kuin muissakin uimakouluissa).

EASYSWIM

EasySwim on hollantilainen uimaopetuskonsepti, jolla oppii yli 25 000 lasta uimaan vuosittain. Uimakoulun tavoitteena on diplomiuinti, jossa uidaan 200 metriä ja 50 metriä vaatteet päällä- tästä uimakoulusta saa siis uimataidon! Tämä vaatii lapsilta n. 40-60 hauskaa ja tehokasta opetustuntia. Tehokkuuden takaa metodi, jossa toiminta jatkuu koko uimakoulun ajan, ilman että jalat ovat välissä pohjassa. Lisätietoja löytyy www.easyswim.fi osoitteesta.

 

UIMAKOULUT JA VESIPEDON UIMAKOULUT: Lähtötasovaatimukset, ikäsuositukset (joustamme tarvittaessa, laita viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja tavoitteet. 

Ryhmä Ikä Lähtötasovaatimus Tavoitteet
Alkeet A 4-7 Vettä pelkäämätön Kellunta selällään ja vatsallaan avustettuna
  tai 7+ Osaa sukeltaa (uskaltaa mennä veden alle) Liuku vatsallaan ilman avustusta
    Pituusraja 100cm Liuku selällään avustettuna 
      Pituus- sekä syvyyssukellus
      Hyppääminen rinnan syvyiseen veteen
      Oikean uintiasennon löytäminen
     

3-5m uimataito omalla tyylillä

 

   Ikä  Lähtötasovaatimus  Tavoitteet
Alkeet B 4-7 3-5m uimataito Kellunnat ilman avustusta
  tai 7+ Kelluminen avustettuna Hyppääminen uintisyvyiseen veteen
      Liukuminen vatsallaan ja selällään ilman avustusta
      Myyrä- ja alkeisselkäuinnin potkut liukuasennossa
      10m alkeisselkäuintia
     

10m myyräuintia

 

   Ikä   Lähtötasovaatimus  Tavoitteet
Alkeisjatko 4-7 10m alkeisselkä- tai myyräuintia Syvyyssukellus uintisyvyisessä vedessä
  tai 7+ Kelluminen itsenäisesti Pohjapomput liukuasennossa
    Liukuminen itsenäisesti Käsiseisonta
      Oppia rentoutumaan myös syvässä altaassa
      Tietää, miten toimia, kun jalat eivät ylety pohjaan
     

25m alkeisselkä- sekä myyräuintia

 

   Ikä  Lähtötasovaatimus

 Tavoitteet

Jatko 4-7 20m alkeisselkä- sekä myyräuintia Selkä- sekä krooliuinnin alkeiden opettelu
  tai 8+ Ei pelkää olla syvässä altaassa Saada varmuutta uintiin ja oppia rauhalliset uintitekniikat
    Uskaltaa hyppiä  Keräkaato
      Liu'usta uintiin lähteminen
      Veden poljenta
      35m uimataito rauhallisella tekniikalla

 

 

KURSSIEN AIKATAULUIHIN

 

 

040 7266 088
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Instagram