Mikäli uinti alkaa kuulostaa sopivalta harrastukselta on kilpauintikoulu sopiva paikka jatkaa harrastusta. Nimestään huolimatta kilpauintikoulu valmistaa erilaiseen uinnin harrastamiseen, ei ainoastaan kilpauimariksi.

Kilpurit on suunnattu 7-12 vuotiaille lapsille, ja pääsyvaatimuksena on yli 100 metrin uimataito ja perustekniikat vapaa-, selkä- ja rintauinnista sekä delfiinipotkusta. Kilpauintikoulun tavoitteena on valmistaa seuran ylempiin valmennusryhmiin, joita löytyy monentasoisille ja -ikäisille lapsille sekä nuorille. Kilpureissa saa kilpailla, jos haluaa, mutta pakko ei ole.

Kilpurit on aina koko kauden (syys- ja kevätkausi erikseen) mittainen ja harjoituksia on 2-3 kertaa viikossa. Harrastaminen jatkuu automaattisesti kilpureissa, eli ilmoittautua ei tarvitse enää erikseen, mikäli olet saanut infokirjeitä meiltä liittyen kauden aloitukseen. Mikäli infokirjeitä ei ole tullut ja lapsesi haluaa kilpureihin, ota yhteyttä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Myös lopetusilmoitukset tulee tehdä kirjallisesti (sähköposti). Kilpureiden tavoitteena on oppia uimaan 100 metriä sekauintia hyväksytysti ja vahvistaa uintitekniikoita sekä valmistaa uimaria harjoituskulttuuriin ja uimaan matkaa oikealla tekniikalla.

Jos 2-3 kertaa viikossa on liian paljon esimerkiksi muiden harrastusten takia, voi Tekniikka-ryhmissä harjoitella samoja asioita, mutta vain kerrankin viikossa.

Instagram