myClub

Aurajoen Uinti on ottanut käyttöön uuden jäsenpalvelun. MyClub on seuroille kehitetty toiminnanohjauspalvelu, joka hallinnoi mm. kurssi-ilmoittautumisia ja laskutusta. Jatkossa kurssien maksaminen onnistuukin kätevästi verkkomaksulla

Käy luomassa uusi myClub ID ja osallistu kursseillemme täältä

Ohjeet myClub ID:n luomiseen ja kursseille ilmoittautumiseen löydät täältä

 

Mikäli uinti alkaa kuulostaa sopivalta harrastukselta on kilpauintikoulu sopiva paikka jatkaa harrastusta. Nimestään huolimatta kilpauintikoulu valmistaa erilaiseen uinnin harrastamiseen, ei vain kilpauimariksi.

Kilpurit (ent. "Minustako kilpauimari) on suunnattu 7-12 vuotiaille lapsille ja pääsyvaatimuksena on yli 100 metrin uimataito ja perustekniikat vapaa,- selkä – ja rintauinnista, sekä delfiinipotkusta. Kilpauintikoulun tavoitteena on valmistaa seuran ylempiin valmennusryhmiin, joita löytyy monentasoisille ja -ikäisille lapsille sekä nuorille. Kilpureissa saa kilpailla, jos haluaa, mutta pakko ei ole.

Kilpurit on aina koko kauden (syys- ja kevätkausi erikseen) mittainen ja harjoituksia on 2-3 kertaa viikossa. Harrastaminen jatkuu automaattisesti kilpureissa, eli ilmoittautua ei enää erikseen tarvitse, mikäli olet saanut infokirjeitä meiltä liittyen kauden aloitukseen. Mikäli infokirjeitä ei ole tullut ja lapsesi haluaa kilpureihin, ota yhteyttä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Myös lopetusilmoitukset tulee tehdä kirjallisesti (sähköposti). Kilpureiden aikana on tavoitteena oppia uimaan 100 metriä sekauintia hyväksytysti ja vahvistaa uintitekniikoita sekä valmistaa uimaria harjoituskulttuuriin ja uimaan matkaa oikealla tekniikalla.

Jos 2-3 kertaa viikossa on liian paljon esimerkiksi muiden harrastusten takia, voi Tekniikkataitureissa harjoitella samoja asioita, mutta vain kerrankin viikossa.

 

KURSSIEN AIKATAULUT

040 7266 088
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Instagram