Kerhot on suunnattu 7-10 -vuotiaille. Taidon ja tekniikan harjoittelua painotetaan, mutta myös ketteryys ja monipuolisuus on vahvasti otettu huomioon. Tavoitteena on antaa lapselle uusia onnistumisen kokemuksia vedestä sekä eri uintimuodoista. Kerhoissa suoritetaan Uimaliiton uintimerkkejä.

Sammakot

Kurssilla harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä ja olennaisia asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa sekä erilaisia temppuja ja taitoja. Lähtötasovaatimus on 25m yhtäjaksoinen uinti. Kurssilla suoritetaan Sammakko-merkki.

Kalat

Kurssilla harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä ja olennaisia asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa sekä erilaisia temppuja ja taitoja. Lähtötasovaatimus on 50m yhtäjaksoinen uinti. Kurssilla suoritetaan Kala-merkki.

Norpat

Kurssilla harjoitellaan kokonaisvaltaisia suorituksia kuitenkaan unohtamatta monipuolisuutta ja hauskuutta. Lähtötasovaatimus on 100m yhtäjaksoinen uinti. Kurssilla suoritetaan Norppa-merkki.

Delfiinit

Kurssilla harjoitellaan kokonaisvaltaisia suorituksia kuitenkaan unohtamatta monipuolisuutta ja hauskuutta. Kurssin jälkeen olet valmis siirtymään tekniikkataitureihin tai jatkamaan harrasteryhmässä. Lähtötasovaatimus on 150m yhtäjaksoinen uinti. Kurssilla suoritetaan Delfiini-merkki.