Tarkoitettu 7-18 vuotiaille lapsille, jotka haluavat harrastaa uintia muiden harrastusten ohessa. Harrastekurssit ovat kerran, kaksi tai kolme kertaa viikossa tapahtuvaa uinnin tekniikoiden opettelua ja hauskaa vesiliikuntaa Nuori Suomi -henkisessä harrastusympäristössä. Harjoitellaan erilaisia tekniikoita ja hyppyjä. Harrasteuinnin pääsyvaatimuksena on eri lajien perusteiden hallinta ja noin 100 metrin uimataito. Mahdollisuus suorittaa uintimerkkejä.

Monipuolisuuskurssit

Monipuolisuustekniikka IMPIVAARASSA PERJANTAISIN KLO 18.30-20. Jokaisella uintikerralla harjoitellaan sekä uintilajien tekniikoita että uimahyppyjä. Lisäksi vaihtelevasti eri kerroilla tutustutaan vesipalloon, taitouintiin ja hengenpelastukseen. Kurssi on tarkoitettu 6-14-vuotiaille, 50m uiville lapsille ja nuorille.

Monipuolisuusharraste IMPIVAARASSA PERJANTAISIN klo 19-20.30. monipuolisuuskurssin jo käyneille tai uintitekniikoiden sekä vesipallon ja uimahyppyjen alkeiden taitajille. Harrasteryhmässä urheilija voi jatkaa mukavaa uintiurheiluharrastustaan omalla yksilöllisellä tasollaan. Harjoituksia eriytetään tarvittaessa ohjaajien toimesta. Uimataitovaatimus on 100m.

KURSSIEN AIKATAULUIHIN

Instagram