Kesäuinnit

Aurajoen Uinti on ottanut käyttöön uuden jäsenpalvelun. MyClub on seuroille kehitetty toiminnanohjauspalvelu, joka hallinnoi mm. kurssi-ilmoittautumisia ja laskutusta. Jatkossa kurssien maksaminen onnistuukin kätevästi verkkomaksulla

Käy luomassa uusi myClub ID ja osallistu kursseillemme täältä


Ohjeet myClub ID:n luomiseen ja kursseille ilmoittautumiseen löydät täältä

 

Uintikerhot

Uintikerhot ovat suunnattu lapsille uimakoulujen tai tekniikkakursien jälkeen, kun vaadittu uimataito on saavutettu. Uintikerhotoiminta eroaa tekniikkakursseista siten, että kerhoissa on enemmän leikkejä ja pelejä ja harjoitukset ovat hieman kevyemmät kuin tekniikkakursseilla. Uintikerhoissa kokeillaan myös muita vesiurheilulajeja mahdollisuuksien mukaan. Leikkien ja pelien ohella opetellaan myös tekniikoita. Kerhot sopivat hyvin lapsille ja nuorille, joilla on paljon muita harrastuksia, mutta tykkäävät käydä uimassa ohjatusti ja oppia uimaan oikeilla tekniikoilla.

Uintikerho 1

Kerho on suunnattu 6-9-vuotiaille lapsillle, joilla on noin 30 metrin uimataito. Kurssin aikana käydään läpi uinnin eri lajeja ja opetellaan niiden tekniikoita, pelataan vesipelejä ja leikitään vesileikkejä, jotka tukevat uintitaidon vahvistumista. Kurssi sopii lapselle joka tykkää enemmän leikkiä ja liikkua vedessä kuin opetella tekniikoita. Kurssin tavoitteena on saavuttaa yli 50 metrin uimataito ja parantaa oppimiaan uintitekniikoita leikin kautta.

Uintikerho 2

Kerho on suunnattu 7-12 -vuotiaille lapsille. Uimataitovaatimus on noin 50 metriä. Kerhossa kohennetaan uintitekniikoita, mutta pidetään silti hauskaa vedessä pelaten, leikkien ja opetellen eri vesitaitoja. Kurssin tavoitteena on oppia liikkumaan ja pitämään hauskaa vedessä ja leikkien ja pelien varjolla vahvistaa uintitekniikoita. Tavoitteena oppia rinta-, selkä- ja vapaauinnin perusteet.

Harrasteuinti

Tarkoitettu 7-15 vuotiaille lapsille, jotka haluavat harrastaa uintia muiden harrastusten ohessa. Harrastekurssit ovat kerran, kaksi tai kolme kertaa viikossa tapahtuvaa uinnin tekniikoiden opettelua ja hauskaa vesiliikuntaa Nuori Suomi -henkisessä harrastusympäristössä. Harjoitellaan erilaisia tekniikoita ja hyppyjä. Harrasteuinnin pääsyvaatimuksena on eri lajien perusteiden hallinta ja noin 100 metrin uimataito. Mahdollisuus suorittaa uintimerkkejä.

KURSSIEN AIKATAULUIHIN

040 7266 088
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Instagram