Tarkoitettu 7-18 vuotiaille lapsille, jotka haluavat harrastaa uintia muiden harrastusten ohessa. Harrastekurssit ovat kerran, kaksi tai kolme kertaa viikossa tapahtuvaa uinnin tekniikoiden opettelua ja hauskaa vesiliikuntaa Nuori Suomi -henkisessä harrastusympäristössä. Harjoitellaan erilaisia tekniikoita ja hyppyjä. Harrasteuinnin pääsyvaatimuksena on eri lajien perusteiden hallinta ja noin 100 metrin uimataito. Mahdollisuus suorittaa uintimerkkejä.

Monipuolisuuskurssit

Monipuolisuustekniikka: Jokaisella uintikerralla harjoitellaan sekä uintilajien tekniikoita että uimahyppyjä. Lisäksi vaihtelevasti eri kerroilla tutustutaan vesipalloon, taitouintiin ja hengenpelastukseen. Kurssi on tarkoitettu 6-14-vuotiaille, 50m uiville lapsille ja nuorille.

Monipuolisuusharraste: Monipuolisuuskurssin jo käyneille tai uintitekniikoiden sekä vesipallon ja uimahyppyjen alkeiden taitajille. Harrasteryhmässä urheilija voi jatkaa mukavaa uintiurheiluharrastustaan omalla yksilöllisellä tasollaan. Harjoituksia eriytetään tarvittaessa ohjaajien toimesta. Uimataitovaatimus on 100m.

Instagram