Perustekniikkakurssi

Sopii eri tasoisille rohkeille ja innostuneille aikuisille. Jokaisen tasolle sopivia harjoituksia tekniikoiden kehittämiseksi. Lähtötasovaatimus 50m uimataito omalla tyylillä ja uskallus mennä veden alle (sukeltaa). Kurssilla opetellaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin perusteet sekä delfiinipotku.

Jatkotekniikkakurssi

Sopii eri tasoisille rohkeille ja innostuneille aikuisille. Jokaisen tasolle sopivia harjoituksia tekniikoiden kehittämiseksi. Lähtötasovaatimus 50m uimataito oikealla tekniikalla (vapaa-, selkä- tai rintauinti), uskallus mennä veden alle (sukeltaa) sekä perusteet vapaa-, selkä ja rintauinnista sekä delfiinipotkusta. Kurssilla on tavoitteena oppia vapaa-, selkä- sekä rintauinnin tekniikoista syventäviä asioita, käännökset, startti sekä perhosuinnin alkeet. Tavoitteena on myös pidentää uintimatkaa yli 100m uinteihin ilman taukoja. Jatkotekniikkakurssin jälkeen uimari voi hyvin siirtyä aikuisten harraste/tekniikka edistyneille -ryhmään.

Vapaauintikoulu

Vapaauinnin kehittämiseen suunniteltu kurssi. Uidaan myös hieman muita lajeja, pääpaino vapaauinnissa. Sopii hyvin esim. triathlonistia kiinnostuneille tai kuntouintiinsa monipuolisuutta hakeville. Tavoitteena saada jokaiselle oman lähtötason mukaan kehitettyä vapaauinnin tekniikkaa kohti helpompaa ja itselle sopivimpaa uintia. 

Vapaauintikoulu/jatkoryhmä

Vapaauinnin kehittämiseen suunniteltu kurssi. Uidaan myös hieman muita lajeja, pääpaino vapaauinnissa. Sopii hyvin esim. triathlonistia kiinnostuneille tai kuntouintiinsa monipuolisuutta hakeville. Jatkoryhmään tullessa uimarin on osattava hengittää sivulta ja uida vapaauintia n. 50m. Jatkoryhmässä syvennytään vapaauinnin tekniikkaan, harjoitellaan käännöstä sekä eri vauhtialueita. Kurssilta saa hyviä vinkkejä myös omatoimiseen harjoitteluun ja uimarin niin halutessa, voidaan uintia kuvata veden päältä ja analysoida lyhyesti. Uimari tietenkin saa videot itselleen sähköpostitse.

Rintauintikoulu

Opettele uimaan rintauinitia oikein. Tason mukaan tehtävät tekniikkaharjoitteet yksilöllisesti. Uidaan myös hieman muita lajeja. Pääpaino rintauinnissa.

Rintauintikoulu/jatkoryhmä

Rintauinnin kehittämiseen suunniteltu kurssi. Uidaan myös hieman muita lajeja. Sopii hyvin esim. kuntouintiinsa monipuolisuutta hakeville. Jatkoryhmässä syvennytään rintauinnin tekniikkaan, harjoitellaan käännöstä sekä eri vauhtialueita. Kurssilta saa hyviä vinkkejä myös omatoimiseen harjoitteluun.

Harrasteryhmä/tekniikkaa edistyneille

Tavoitteena uintiharrastuksen jatkuminen vuodesta toiseen, kunnon kohotus sekä tekniikoiden hiominen. Hyvä ryhmä aikuisille, jotka hallitsevat vapaa-, selkä ja rintauinnin tekniikat hyvin ja jaksavat uida 100m yhtäjaksoista uintia. Harjoituksista tehdään jokaisen omaan tasoon sopivat. Harjoituksissa uidaan n. 1-1,5 km kerrasta riippuen. Ryhmä on hyvä tapa varmistaa harrastuksen jatkuminen tekniikkakurssien jälkeen tai voit ottaa kurssin tekniikkakurssin oheen! Harjoitukset 1-3 kertaa viikossa oman valinnan mukaan.  

Oma kaveri- tai työporukka ryhmä tai kurssi

Kerää porukka ja kysy vapaita aikoja, niin pääsette tutulla porukalla uimaan ja harjoittelemaan tekniikoita. 2 kerrasta ylöspäin tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitävät uintikerrat. 

Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aikuisten kurssit alkavat puolivuosittain, elo- ja tammikuussa. Myös kesällä on tarjolla kursseja.

Instagram