Perustekniikkakurssi
Sopii eri tasoisille rohkeille ja innostuneille aikuisille. Jokaisen tasolle sopivia harjoituksia tekniikoiden kehittämiseksi. Lähtötasovaatimus 50m uimataito omalla tyylillä ja uskallus mennä veden alle (sukeltaa). Kurssilla opetellaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin perusteet sekä delfiinipotku.

Jatkotekniikkakurssi
Sopii eri tasoisille rohkeille ja innostuneille aikuisille. Jokaisen tasolle sopivia harjoituksia tekniikoiden kehittämiseksi. Lähtötasovaatimus 50m uimataito oikealla tekniikalla (vapaa-, selkä- tai rintauinti), uskallus mennä veden alle (sukeltaa) sekä perusteet vapaa-, selkä ja rintauinnista sekä delfiinipotkusta. Kurssilla on tavoitteena oppia vapaa-, selkä- sekä rintauinnin tekniikoista syventäviä asioita, käännökset, startti sekä perhosuinnin alkeet. Tavoitteena on myös pidentää uintimatkaa yli 100m uinteihin ilman taukoja. Jatkotekniikkakurssin jälkeen uimari voi hyvin siirtyä aikuisten harraste/tekniikkaa edistyneille -ryhmään.

Vapaauintikoulu
Vapaauinnin kehittämiseen suunniteltu kurssi. Uidaan myös hieman muita lajeja, pääpaino vapaauinnissa. Sopii hyvin esim. triathlonista kiinnostuneille tai kuntouintiinsa monipuolisuutta hakeville. Tavoitteena on saada kehitettyä vapaauinnin tekniikkaa jokaisen oman lähtötason mukaan.

Rintauintikoulu
Opettele uimaan rintauintia oikein. Tason mukaan yksilöllisesti tehtävät tekniikkaharjoitteet. Uidaan myös hieman muita lajeja. Pääpaino rintauinnissa.

Harrasteryhmä/tekniikkaa edistyneille
Tavoitteena uintiharrastuksen jatkuminen vuodesta toiseen, kunnon kohotus sekä tekniikoiden hiominen. Hyvä ryhmä aikuisille, jotka hallitsevat vapaa-, selkä ja rintauinnin tekniikat hyvin ja jaksavat uida 100m yhtäjaksoista uintia. Harjoituksista tehdään jokaisen omaan tasoon sopivat. Harjoituksissa uidaan n. 1-1,5 km kerrasta riippuen. Ryhmä on hyvä tapa varmistaa harrastuksen jatkuminen tekniikkakurssien jälkeen, tai voit ottaa kurssin tekniikkakurssin oheen! Harjoitukset 1-3 kertaa viikossa oman valinnan mukaan.

Oma kaveri- tai työporukka ryhmä tai kurssi
Kerää porukka ja kysy vapaita aikoja, niin pääsette tutulla porukalla uimaan ja harjoittelemaan tekniikoita. 2 kerrasta ylöspäin tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitävät uintikerrat.

Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aikuisten kurssit alkavat puolivuosittain, elo- ja tammikuussa. Myös kesällä on tarjolla kursseja.

Instagram