Kilpailuaikataulu:

Kilpailut alkavat kello 9:00, verryttely alkaa kello 8:00. Lajit uidaan suoraan loppukilpailuina. HUOM! Aikataulu on aikaistunut tunnilla!

Kilpailukanslia:

Kanslia avataan puolitoista tuntia ennen kilpailun alkua. Kilpailukanslia sijaitsee kahvion takaosassa vasemalla neuvotteluhuoneessa.

Verryttely:

Verryttely kilpailualtaassa alkaa kello 8:00 ja päättyy kello 8:50. Kisan aikana on verryttelymahdollisuus 25m altaassa. HUOM! Aikataulu on aikaistunut tunnilla!

Peruutukset:

Peruutukset on tehtävä kirjallisena ja toimitettava kilpailukansliaan viimeistään 60 min ennen kilpailujen alkua.

Jälki-ilmoittautuminen:

HUOM! Jälki-ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista. (Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista, mikäli erissä on tilaa. Starttimaksu on tällöin kolminkertainen (24€).)

Avainrannekkeet:

Seuran valmentaja / huoltaja kuittaa avainrannekkeet uimareille ja valmentajille ja huolehtii siitä, että rannekkeet syötetään porttiin kisoista poistuttaessa. Palauttamatta jätetyistä rannekkeista veloitetaan 30€ / kpl. Hallilla liikkuessa ranneketta on käytettävä koko ajan.

Erien keräily:

Uimareiden on oltava hyvissä ajoin erien kokoontumispaikalla. Järjestelijä vie erän starttipaikalle. Kuumat erät marssitetaan paikalle musiikin säestyksellä.

Startit:

Kuumia eriä ja 50 m matkoja lukuunottamatta käytetään ylilähetystä, ts. uimareiden on jäätävä altaaseen odottamaan seuraavan erän lähtöä rataköydessä suunnilleen metrin päässä päädystä. Ajanottopaneelien / päätyjen kautta ei saa nousta altaasta.

Palkintojen jako:

Varsinaista palkintojenjakoa kisoissa ei järjestetä. Mitalit saa noutaa kilpailukansliasta.

Tulokset / LiveTiming:

Tulokset julkaistaan internetissä osoitteessa: http://www.aurajoenuinti.fi ja LiveTimingissä.

Siisteys:

Allashallin puolelle ei saa mennä ulkojalkineissä. Roskia ei saa jättää katsomotiloihin tai altaiden reuna-alueille.

Tupakointi:

Tupakointikielto Suomessa pidettävissä kilpailuissa (GR 8) koskee myös toimitsijoita, eli tupakkatuotteiden käyttäminen on kilpailujen aikana kielletty. Mitä sanotaan tupakasta, koskee myös nuuskaa.