Aurajoen Uinti elää ja voi hyvin. Yhteistyötä pukkaa moneen suuntaan, ryhmät ovat leireillä ja kisoissa ulkomaita myöten ja järjestämme hienoja kilpailuja!

Aloittaessani puheenjohtajuuden maksoin ensimmäisenä jäsenmaksun. Jäsenmaksun maksaneena kuulun yhdistykseen ja voin vaikuttaa sen tekemisiin. Se luo tunnetta, että olen aidosti osa kokonaisuutta ja ihmiset seurassa ovat sisaria ja veljiä. Yhdistys koostuu jäsenistä. Joku on voinut olla jo vuosia mukana, toinen vasta aloittanut, mutta samalla tavoin voi osallistua vanhempana seuran toimintaan vaikkapa kisoissa esim. ajanottajana. Onko oma jäsenyytesi kunnossa? Suosittelen lämpimästi oman jäsenyyden tarkistamista. Jäsenmaksun maksaminen käy helposti nettisivuillamme linkistä http://www.aurajoenuinti.fi/liity-jaeseneksi

Seuratyö on harrastus. Siitä saa itselleen hyvän mielen, kun voi olla mukana auttamassa vapaaehtoistyöntekijänä jonkun asian onnistumista ja luoda eri-ikäisille tekemistä, jopa työpaikkoja. Uimaseuran pyörittäminen on kuin yritysorganisaatio: tarvitaan osaamista, jaksamista, taitoa, aikaa, ammattimaisuutta ja rahaa. Siitä kohta lisää. Haastan sinut mukaan tekemään seuratyötä! Seurat toimivat, kun yhdessä tehdään ja halutaan osallistua. Kukin toimii omien taitojensa ja ajankäyttönsä mukaan, jokaisen panos on arvokas. Pienistä puroista koostuu iso joki (Aurajoki), joka saa kaiken aikaan. On hienoa nähdä, että ihmiset antavat itsestään yhteiseksi hyväksi. Kiitos jokaiselle osallistujalle!

Aurajoen Uinnin talous koostuu pääpiirteissään uimareiden kausi- ja kurssimaksuista, tukijoista, palkoista, leiri- ja ratamaksuista, kilpailujen starttituloista sekä -maksuista ja varainhankinnasta. Olemme viime aikoina saaneet monia hyvä uusia yritystukijoita! Yrityksiltä tuen saaminen näinä säästämisen aikoina ei ole ollut helppoa, mutta on hienoa huomata, että halukkaita löytyy. Olemme saaneet toimintaa tukemaan Lääkäriasema Elonin, makuja tuottavan Robertsin, kaiken kattavan TOK:n, laivayhtiön Viking Linen ja muitakin neuvotteluja on meneillään. Jäsenet ja sukulaiset: käyttäkää näiden yritysten palveluja, ne ovat arvokkaita kontakteja meille. Levittäkää sanomaa! Laitamme yksityiskohtaisempia ohjeita jäsenjakeluun. Tutustu myös nettisivuihimme.

Toimintamme on monipuolista. Kevään aikana olemme mukana järjestämässä monia uintikisoja. On Helmiuinnit, Pitkäperjantain uinnit ja Helauinnit. Lisäksi annamme valmentajille mahdollisuuden lisäkoulutukseen, koulutamme uintituomareita ja järjestämme yhteistä ajanvietettä uinti- ja kuivaharjoitusten lisäksi. Olemme Valo Ry:n jäseniä ja siten hallitsemme sinettiä, joka takaa toiminnallemme laadun. Se tarkoittaa, että seura on hyvin organisoitu, valmentajat koulutettuja, uimareilla monipuolinen harjoittelu, kilpailumahdollisuus ja kullekin oman tason ohjaus. Aurajoen Uinnissa on ryhmiä kurssitoiminnassa, uintivalmennuksen kilpa- ja harrastusjoukkueet, uimahypyissä, masters-uinnissa sekä hengenpelastuskerhossa. Kursseilla voi opetella uimaan ja uintitekniikkaa niin lapset kuin aikuisetkin.

Meillä menestytään! Meidän seurassa on parhaillaan uimareita nuorten maajoukkueissa, jotka kiertävät kansainvälisissä kilpailuissa, entisiä ja nykyisiä Suomen Mestareita sekä Suomen ennätysten haltijoita. Uinti on ihana laji. Ole mukana!

Uintiterkuin

Tanja Kortet