Iida Reinille Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisoista hopeaa ja pronssia

Aurajoen Uinnin 14-vuotias Iida Reini menestyi hienosti ensimmäisissä Nuorten pitkän radan Pohjoismaiden mestaruusuinneissaan, jotka kilpailtiin 12.-13.7. Kööpenhaminassa Tanskassa. Erityisen hyvin Reini onnistu 50 metrin rintauinnissa, jossa hän paransi omaa ennätystään lähes sekunnin ja ui aikaan 33,53. Tuloksella irtosi hopeinen mitali, eikä voittokaan ollut kaukana, sillä eroa ykköseen jäi vaivaiset 2 sadasosaa. Toisen henkilökohtaisen mitalin Reini ui 200 metrin rintauinnista, jossa aika 2.42,95 oikeutti kolmanteen sijaan. Reini ui myös tyttöjen sekauintiviestijoukkueessa, joka ylsi hienosti hopealle ylivoimaisen Tanskan jälkeen.

-  Vinstan rinuli meni hyvin ja satanenkin oli pienellä parannuksella ennätys. Olin neljä päivää ihan kunnolla kipeänä juuri ennen kisoja, niin se vähän näkyi pidemmissä matkoissa, Reini pohti kilpailuiden jälkeen.

Myös Vilma Roman kilpaili Tanskassa, ja hänelle maajoukkue-edustus oli ensimmäinen. Roman ui kilpailuissa 100 ja 200 metriä perhosta ja 400 metriä vapaauintia, joista parhaiten onnistui 100 perhosta aikaan 1.07,67. Se riitti seitsemänteen sijaan. 

 Nuorten PM-uintien tulokset