Aurajoen Uinti on turkulainen vuonna 2005 perusttu uimaseura. Seura syntyi Turun Uimaseuran, Turun Työväen Uimareiden ja Turun NMKY:n uintijaoston yhdistettyä voimansa, historiaa löytyy siis jo yli 100 vuoden takaa.

Aurajoen Uinti on Sinettiseura ja edistää Nuori Suomi  periaatteiden mukaisesti vesiurheilutoimintaa, jossa jokainen mukana oleva lapsi ja nuori kokee olevansa tärkeä ja nauttii liikkumisesta seurassa.

Seuran toiminnan erityinen missio on lasten ja nuorten uintiurheilun, uimahyppyjen ja muun vesiurheilun  ja -liikunnan kehittäminen niin, että harjoitteluun osallistumisen sekä oman kehittymisen kautta jokainen osallistuja saa positiivisen, pysyvän kipinän vesiliikunnan harrastamiselle. Toiminnan tärkeänä osana ovat positiiviset vuorovaikutteiset suhteen lasten ja nuorten koteihin. 

Seuran kilpailutoiminnan tavoitteena on luoda edellytykset nousta NM- ja SM- tasolla yhdeksi suomalaiseksi suurseuraksi ja tarjota urheilijoille väylä menestyä myös kansainvälisellä tasolla.

 

Liity jäseneksi

Jäsenmaksu kaudelle 2018-2019 on 28€
Jäsenyys on voimassa 1.8. - 31.7.

Kurssilainen liitetään jäseneksi automaattisesti ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä (joka siis osuu jäsenkaudelle, josta jäsenyyttä ei vielä ole maksettu). Jäsenedut tulevat voimaan heti. Jäseneksi voi myös ilmoittautua erikseen.


-Seuratuotteiden tilaus
-Talkoot: seuran järjestämillä talkoilla perheesi harrastuskustannukset pysyvät edullisina (valmennusryhmät)

-Vaasan-leipomomyymälästä (Tampereen Valtatie 1, 20300 Turku) -20% kaikista tuotteista, kun mainitset kassalla olevasi Aurajoen Uinnin jäsen (voimassa v. 2017 loppuun asti)

-Harrin Hyvinvointivalmennuksen 5- ja 10-kerran hierontakorteista sekä PT-paketeista -10%, kun kerrot varauksen yhteydessä olevasi Aurajoen Uinnin jäsen

-Viking Line -jäsenasiakasnro: 383495. Ilmoita soittaessasi, että olet Aurajoen Uinnin jäsen ja saat matkaetuja tai -alennuksia. Koodilla FKKRY jäsenhintaiset risteilyt netistä.

-Aquanetin verkkokaupasta kaikki tuotteet -10% koodilla 1718AU

-Robertsin verkkokaupasta kaikki Berrie-tuotteet -10% koodilla aurajoenuinti

 

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Lisätietoja ja apua saat: 040-7266088, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.