Kesäuinnit

Aurajoen Uinti on ottanut käyttöön uuden jäsenpalvelun. MyClub on seuroille kehitetty toiminnanohjauspalvelu, joka hallinnoi mm. kurssi-ilmoittautumisia ja laskutusta. Jatkossa kurssien maksaminen onnistuukin kätevästi verkkomaksulla. Aikuisten kursseille ilmoittautuessa voi valita myös laskun

 

Käy luomassa uusi myClub ID ja osallistu kursseillemme täältä


Ohjeet myClub ID:n luomiseen ja kursseille ilmoittautumiseen löydät täältä

 

Aikuisten uintikurssit

  • uimakoulu uimataidottomille
  • jatkouimakoulu heikosti uimataitoisille
  • vapaauintikoulu ja rintauintikoulu yhden lajin harjoitteluun
  • vapaauintikoulun jatkoryhmä perusteet hallitseville
  • perustekniikkakurssi eri lajien tekniikoiden perusteiden harjoitteluun
  • jatkotekniikkakurssi eri lajien tekniikoihin syventymiseen
  • harrasteryhmä/tekniikkaa edistyneille säännölliseen uinnin harrastamiseen ja tekniikoiden kehittämiseen
  • räätälöidyt kurssit esim. kaveri- tai työporukoille

AIKUISTEN UINTIKURSSIEN AIKATAULUT

Vesipelkoisten uintikurssi

Pienryhmässä toteutettava uintikurssi vesipelkoisille aikuisille.

Uimakoulu

Uimataidottomille tai alle 15 metriä uiville aikuisille suunnattu kurssi. Tavoitteena oppia veden ominaisuudet ja uinnin perusteet ja siitä alkeisuinnin kautta uimatekniikoihin.

Jatkouimakoulu

Noin 15 - 50 m uiville aikuisille, jotka tarvitsevat vielä intensiivistä harjoitusta tekniikoiden opetteluun. Sopii myös aikuisille, jotka eivät ole tottuneet uimaan pää vedessä ja se vaatii harjoittelua. Jatketaan uinnin perusteiden harjoittelua, opetellaan tekniikoiden alkeita ja tavoitellaan alkeiden hallitsemista. Tavoitteena yli 50m uimataito oikealla ja rauhallisella tekniikalla.

Perustekniikkakurssi

Sopii eri tasoisille rohkeille ja innostuneille aikuisille. Jokaisen tasolle sopivia harjoituksia tekniikoiden kehittämiseksi. Lähtötasovaatimus 50m uimataito omalla tyylillä ja uskallus mennä veden alle (sukeltaa). Kurssilla opetellaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin perusteet sekä delfiinipotku.

Jatkotekniikkakurssi

Sopii eri tasoisille rohkeille ja innostuneille aikuisille. Jokaisen tasolle sopivia harjoituksia tekniikoiden kehittämiseksi. Lähtötasovaatimus 50m uimataito oikealla tekniikalla (vapaa-, selkä- tai rintauinti), uskallus mennä veden alle (sukeltaa) sekä perusteet vapaa-, selkä ja rintauinnista sekä delfiinipotkusta. Kurssilla on tavoitteena oppia vapaa-, selkä- sekä rintauinnin tekniikoista syventäviä asioita, käännökset, startti sekä perhosuinnin alkeet. Tavoitteena on myös pidentää uintimatkaa yli 100m uinteihin ilman taukoja. Jatkotekniikkakurssin jälkeen uimari voi hyvin siirtyä aikuisten harraste/tekniikka edistyneille -ryhmään.

Vapaauintikoulu

Vapaauinnin kehittämiseen suunniteltu kurssi. Uidaan myös hieman muita lajeja, pääpaino vapaauinnissa. Sopii hyvin esim. triathlonistia kiinnostuneille tai kuntouintiinsa monipuolisuutta hakeville. Tavoitteena saada jokaiselle oman lähtötason mukaan kehitettyä vapaauinnin tekniikkaa kohti helpompaa ja itselle sopivimpaa uintia. 

Vapaauintikoulu/jatkoryhmä

Vapaauinnin kehittämiseen suunniteltu kurssi. Uidaan myös hieman muita lajeja, pääpaino vapaauinnissa. Sopii hyvin esim. triathlonistia kiinnostuneille tai kuntouintiinsa monipuolisuutta hakeville. Jatkoryhmään tullessa uimarin on osattava hengittää sivulta ja uida vapaauintia n. 50m. Jatkoryhmässä syvennytään vapaauinnin tekniikkaan, harjoitellaan käännöstä sekä eri vauhtialueita. Kurssilta saa hyviä vinkkejä myös omatoimiseen harjoitteluun ja uimarin niin halutessa, voidaan uintia kuvata veden päältä ja analysoida lyhyesti. Uimari tietenkin saa videot itselleen sähköpostitse.

Rintauintikoulu

Opettele uimaan rintauinitia oikein. Tason mukaan tehtävät tekniikkaharjoitteet yksilöllisesti. Uidaan myös hieman muita lajeja. Pääpaino rintauinnissa.

Harrasteryhmä/tekniikkaa edistyneille

Tavoitteena uintiharrastuksen jatkuminen vuodesta toiseen, kunnon kohotus sekä tekniikoiden hiominen. Hyvä ryhmä aikuisille, jotka hallitsevat vapaa-, selkä ja rintauinnin tekniikat hyvin ja jaksavat uida 100m yhtäjaksoista uintia. Harjoituksista tehdään jokaisen omaan tasoon sopivat. Harjoituksissa uidaan n. 1-1,5 km kerrasta riippuen. Ryhmä on hyvä tapa varmistaa harrastuksen jatkuminen tekniikkakurssien jälkeen tai voit ottaa kurssin tekniikkakurssin oheen! Harjoitukset 1-3 kertaa viikossa oman valinnan mukaan.  

Oma kaveri- tai työporukka ryhmä tai kurssi

Kerää porukka ja kysy vapaita aikoja, niin pääsette tutulla porukalla uimaan ja harjoittelemaan tekniikoita. 2 kerrasta ylöspäin tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitävät uintikerrat. 

Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7266 088

Katso AIKUISTEN UINTIKURSSIEN AIKATAULU

 

 

 

040 7266 088
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Instagram